17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Κάποια iPhone 12 συνεχίζουν να έχουν περίεργα θέματα με την OLED οθόνη τους | Βίντεο

    Τις περασμένες εβδομάδες μια σειρά χρηστών τονίζουν ένα θέμα με τα iPhone 12 και πιο συγκεκριμένα με την OLED οθόνη τους. Μάλιστα το πρόβλημα αυτό η Apple φαίνεται πως δεν το έχει λύσει.

    Το πρόβλημα μάλιστα είναι περίεργο – μαύρα pixels δεν σβήνουν σε δυναμικές σκηνές και μαύρα pixels σβήνουν μετά από λίγα δευτερόλεπτα σε μια στατική σκηνή όταν το iPhone βρίσκεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Έτσι υπάρχει ένα “glow” σε αυτές τις οθόνες των iPhone που το παρουσιάζουν όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

    Στο Apple forum υποστήριξης υπάρχει ένα ολόκληρο thread 82 σελίδων με αυτό το θέμα που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2020.

    Κάποιοι χρήστες υποστηρίζουν ότι έλαβαν την οδηγία από το service της Apple να αναμένουν ένα update, καθώς φαίνεται πως είναι ένα πρόβλημα που προκύπτει από το λογισμικό και όχι από το hardware.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.