17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα πανέμορφο concept για το iPhone 7!

    ‘Όσο πλησιάζουμε στον Σεπτέμβρη και στην έλευση του iPhone 6s τόσο πιο σίγουροι είμαστε ότι σχεδιαστικά θα διαφέρει κατ’ ελάχιστο από το περσινό μοντέλο. Κάτι που έχει λογική άλλωστε μιας και η Apple δεν αλλάζει δραματικά την σχεδίαση από τα “απλά” μοντέλα στο “s” μοντέλα. Όμως αυτό δεν μας εμποδίζει να ονειρευόμαστε για τον επόμενο χρόνο όπου θα παρουσιαστεί το iPhone 7! Με την βοήθεια των σχεδιαστών Ivo Marić και  Tomislav Rastovac λοιπόν, μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση του πως θα μπορούσε να είναι το επόμενο μοντέλο.

    Πέραν της σχεδίασης, θα μπορούσε να έχει Α10 επεξεργαστή, ασύρματη φόρτιση και Quad HD οθόνη που θα έκανε τα μάτια σας να δακρύζουν…….

    Αλλά για να μην λέμε πολλά καθώς η εικόνα μιλά από μόνη της, απολαύστε το:

    σχολιασμός στο φόρουμ

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles