19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Θέλετε να ζήσετε πάνω από ένα Apple Store; Τώρα μπορείτε

    brisbane_kitchen-640x480

    Πόσο πολύ θα σας άρεσε να μένετε πάνω από ένα Apple Store; Αν η απάντηση είναι ναι τότε μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα αγοράζοντας ένα πολυτελές τέτοιο διαμέρισμα με κόστος όμως τα $495.000.

    Ο Garry Allen λοιπόν πρόσφατα ανακάλυψε ένα φανταστικό διαμέρισμα ακριβώς πάνω από ένα Apple Store στην Αυστραλία που είναι διαθέσιμο αυτή την στιγμή προς πώληση.

    brisbane_pool-640x480

    Στην τιμή αυτή λοιπόν πέρα από το γεγονός πως το Apple Store θα είναι ακριβώς κάτω από τα πόδια σας θα έχετε ένα διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια το οποίο είναι επιπλωμένο ενώ θα έχετε και υπόγειο γκαράζ.

    Για να εισέλθετε εντός του Apple Store το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το ασανσέρ και να κατεβείτε στο ισόγειο – τόσο απλά.

    Όπως τονίζει ο Allen και άλλα διαμερίσματα είναι πάνω από Apple Stores και συγκεκριμένα στις πόλεις του Παρισίου, Ενδιβούργο και Βερολίνου που όμως δεν είναι διαθέσιμα αυτή την στιγμή για ενοικίαση ή πώληση.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles