16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η Xiaomi ακολουθεί το παράδειγμα της Apple και αφαιρεί τον φορτιστή στο κουτί του Mi 11 | Δεν μας κάνει εντύπωση….

    Για ακόμη μια φορά μια δραστική κίνηση της Apple την οποία αρχικά κορόιδεψαν οι ανταγωνιστές της, πλέον την ακολουθούν. Η Apple λοιπόν πήρε φέτος την απόφαση να μην συμπεριλάβει τον φορτιστή στην συσκευασία των iPhone 12 για περιβαλλοντικούς λόγους ξεσηκώνοντας μια σειρά συζητήσεων με επιχειρήματα υπέρ και κατά αυτής της ενέργεια.

    Η Xiaomi λοιπόν για ακόμη μια φορά ακολουθεί πιστά τον δρόμο που χάραξε η Apple και εδώ και έτσι τα επερχόμενα Mi 11 smartphones της δεν θα περιλαμβάνουν φορτιστή στην συσκευασία τους με την Samsung να ακολουθεί όπως όλα δείχνουν και αυτή με την Galaxy S21 σειρά.

    Ότι λοιπόν έγινε με την απόφαση της Apple να αφαιρέσει την 3.5 mm θύρα ακουστικών στο iPhone, με το notch του Face ID έτσι και με τον φορτιστή οι άλλοι κατασκευαστές αρχικά πήραν θέση κατά αυτών των ενεργειών αλλά κατόπιν τις ακολούθησαν και στις δικές τους ναυαρχίδες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.