19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple αναφέρει ότι το θέμα στην είσοδο του iCloud που επηρέασε νέες ενεργοποιήσεις συσκευών έχει λυθεί

    Η Apple system status webpage δείχνει σήμερα το πρωί πως τα θέμα με τις “iCloud Account and Sign In” υπηρεσίες έχει λυθεί. Η εταιρεία δεν αναφέρει πόσοι χρήστες επηρεάστηκαν από αυτό το πρόβλημα αλλά τονίζει πως υπήρχε θέμα για 36 ώρες.

    Μια σειρά αναφορών στο Twitter είχαν υποδείξει πως ένας αριθμός χρηστών δεν μπορούσαν να ενεργοποιήσουν νέες συσκευές με τα περισσότερα παράπονα να γίνονται για νέα Apple Watch. Το πρόβλημα παρατηρήθηκε όταν οι χρήστες ξεκίνησαν να ξετυλίγουν τα δώρα τους χθες.

    Όπως και να έχει μετά από 36 ώρες η Apple αναφέρει πως έχει διορθώσει αυτό το θέμα απλά τονίζοντας πως “Οι χρήστες μπορεί να αντιμετώπισαν πρόβλημα με αυτή την υπηρεσία. Κάποιοι χρήστες μπορεί να επηρεάστηκαν.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.