15.8 C
Athens
Saturday, March 30, 2024
More

    Η Volkswagen φέρνει το CarPlay στα νέα της μοντέλα φέτος και στην Ευρώπη

    volkswagen-android-auto-carplay-press

    02.09_03h59m51s_003_

    Η Volkswagen έκανε μια σειρά ανακοινώσεων στο CES 2015 σήμερα αλλά η πιο ενδιαφέρον ήταν αυτή που έγινε αν και όχι εκτενώς για το CarPlay το οποίο θα ενσωματωθεί και επίσημα στα νέα της μοντέλα το 2015.

    Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση διαβάζουμε:

    “Αργότερα μέσα στο χρόνο η VW θα παρουσιάσει το 2ης γενιάς “modular infotainment platform” (MIB II) στην Αμερική. Μαζί με το νέο infotainment σύστημα, MirrorLink™ , το οποίο θα γίνει διαθέσιμο για πρώτη φορά, δίνοντας την δυνατότητα ενσωμάτωσης εφαρμογών από λογισμικά για smartphones όπως Samsung, HTC, LG και Sony. Όταν MirrorLink™ παρουσιαστεί δύο νέες διεπαφές θα εμφανιστούν επίσης και συγκεκριμένα οι CarPlay™ (Apple®) και Android Auto™ (Google®). Παράλληλα η VW will θα λανσάρει τα CarPlay™ και Android Auto™ στην Ευρωπαϊκή αγορά.”

    Όπως καταλαβαίνετε δεν είχαμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή ημερομηνίες διάθεσης αλλά πάρα αυτά θα δούμε το CarPlay και στα Ευρωπαϊκά μοντέλα της εταιρείας μέσα στο 2015 κάτι πολύ σημαντικό για την εξάπλωση της νέας αυτής πλατφόρμας της Apple.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles