22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Spotify αναβάλει τα πλάνα της για AirPlay 2 υποστήριξη στην iOS εφαρμογή

    Οι Spotify χρήστες θα πρέπει να περιμένουν και άλλο για να έχουν μια πλήρη υποστήριξη AirPlay 2 στις Apple συσκευές τους. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα πλάνα της για την έλευση του AirPlay 2 στην iOS εφαρμογή θα καθυστερήσουν….

    Όλα δείχνουν λοιπόν πως για τώρα η Spotify αφήνει πίσω της αυτό το χαρακτηριστικό ενώ παραμένει άγνωστό πότε θα προσπαθήσει εκ νέου να το ενσωματώσει.

    Σύμφωνα με την εταιρεία η ομάδα της είχε θέματα με το AirPlay 2 και τους drivers ήχου τόσο μεγάλο που τελικά αποφάσισε να μην ασχοληθεί άλλο για τώρα.

    “Γεια σε όλους. Συζητήσαμε εσωτερικά και αν και δουλεύαμε πάνω στην υποστήριξη του AirPlay 2 με τον σωστό τρόπο για τώρα αποφασίσαμε να το κλείσουμε αυτό. Ο λόγος είναι θέματα συμβατότητας για τους drivers ήχου που αποδείχθηκε πιο μεγάλο project από μόνο του αυτό από ότι περιμέναμε.”

    Η υποστήριξη του AirPlay 2 απαιτεί πολλές αλλαγές για το πως το περιεχόμενο φτάνει στον χρήστη μιας και απαιτεί αυστηρό DRM για την προστασία των τραγουδιών και των βίντεο. Αυτός ίσως είναι ένας από τους λόγους που η Spotify δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει με την ενσωμάτωση του AirPlay 2 στην iOS εφαρμογή της.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.