18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Spotify έσπευσε να υποστηρίξει την μήνυση της Epic Games στην Apple

    Στο πλευρό της Epic Games τάχθηκε άμεσα η Spotify, στηρίζοντας την εταιρία για τις επιλογές της με δημόσια τοποθέτηση. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη μιας και η Spotify έχει ένα αντίστοιχο ανοιχτό μέτωπο με την Apple κατηγορώντας την για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού και πρακτικών σε ότι αφορά την Apple Music υπηρεσία που είναι ανταγωνιστική της Spotify.

    Η Epic Games έκανε μήνυση στην Apple χθες μετά την αφαίρεση του Fortnite από το App Store. H Epic αναφέρει πως η Apple χρησιμοποίησε μια σειρά από περιορισμούς αθέμιτου ανταγωνισμού και πρακτικές μονοπωλίου σε ότι αφορά τους κανόνες του App Store σε συνδυασμό και με τις in-app αγορές.

    H Epic Games απάντησε με μήνυση κατά της Apple με την Spotify άμεσα να παίρνει θέση υπέρ της και με την παρακάτω ανακοίνωση:

    Χαιρετούμε την απόφαση της Epic Games να σταθεί ενάντια στην Apple και να αποκαλύψει περαιτέρω την κατάχρηση της κυρίαρχης θέσης της Apple. Οι άδικες πρακτικές της Apple έχουν φέρει σε μειονέκτημα τους ανταγωνιστές και έχουν στερήσει πολλά από τους καταναλωτές για πολύ καιρό. Τα συμφέροντα των καταναλωτών και των app developers μικρών και μεγάλων, δε θα μπορούσαν να είναι πιο σημαντικά αυτή τη στιγμή και η διασφάλιση πως η iOS πλατφόρμα λειτουργεί ανταγωνιστικά και δίκαια είναι μία σημαντική αποστολή με τεράστιες επιπτώσεις.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.