19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Facebook πλέον ενώνει τα Instagram και Messenger chats σε μια υπηρεσία

    H Facebook εδώ και καιρό σχεδιάζει να ενώσει τα WhatsApp, Instagram και Messenger chats σε μια εφαρμογή και πλέον η εταιρεία κάνει τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Από την Παρασκευή το βράδι το Instagram αναβαθμίστηκε για να προσφέρει την ενοποίηση των μηνυμάτων με το Facebook Messenger.

    Οι Instagram χρήστες λοιπόν πλέον έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν ειδοποιήσεις να ενώσουν τους λογαριασμούς τους με το Facebook Messenger. Η ειδοποίηση αναγράφει “There’s a new way to message on Instagram”.

    Πέρα από την δυνατότητα ενοποίησης των chats των δύο υπηρεσιών η αναβάθμιση αυτή φέρνει και κάποιες νέες δυνατότητες που μέχρι πρότινος αφορούσαν μόνο το Facebook Messenger όπως αντιδράσεις με emoji, πολύχρωμες συνομιλίες κ.α.

    Το Instragram αναφέρει πως αυτή η ενοποίηση με το Facebook Messenger είναι με επιλογή του χρήστη αυτή την στιγμή και δίνεται η δυνατότητα να μην την επιλέξει. Πάρα αυτά όπως αναφέρει το The Verge, το Instagram δεν προσφέρει ακόμη Messenger συνομιλίες ακόμη και αν κάποιος προχωρήσει με αυτή την αναβάθμιση – κάτι που μάλλον θα ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.