16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Shazam υπηρεσία αναγνώρισης μουσικής της Apple ξεπερνάει τα 1 δις matches τον μήνα

    Η δημοφιλής εφαρμογή αναγνώρισης μουσικής που ανήκει στην Apple, η Shazam, γιορτάζει ένα νέο ρεκόρ σήμερα μιας και ξεπέρασε τα 1 δις matches στην εύρεση τραγουδιών έχοντας μάλιστα 50 δις tags από την στιγμή της κυκλοφορίας της.

    “Η Shazam είναι συνώνυμη με την μαγεία” ανέφερε ο Oliver Schusser αντιπρόεδρος της Apple στο τμήμα της Apple Music και Beats. “Τόσο για τους χρήστες της εφαρμογής που αναγνωρίζουν το τραγούδι που ακούνε άμεσα όσο και για τους ίδιους τους καλλιτέχνες αυτών που έχουν επίσης μια άμεση αναγνώριση.” συνέχισε.

    Η Shazam εφαρμογή ως υπηρεσία είναι ενσωματωμένη πλέον στις Apple συσκευές και έτσι μπορείτε να ρωτήσετε την Siri να σας αναγνωρίσει ότι ακούτε εκείνη την στιγμή ενώ επίσης μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτή από το Κέντρο Ελέγχου σε iPhone και iPad. Επίσης υπάρχει και ως εφαρμογή στο App Store.

    Η Apple μάλιστα θα κάνει το ShazamKit διαθέσιμο σε προγραμματιστές τρίτων δίνοντας τους έτσι την δυνατότητα να ενσωματώσουν αυτή την υπηρεσία αναγνώρισης στις εφαρμογές τους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.