14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Samsung παρουσιάζει τα νέα smartphone Galaxy Z Flip 4 και Galaxy Z Fold 4

    Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των αναδιπλούμενων smartphone επόμενης γενιάς της, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Z Flip 4 και Galaxy Z Fold 4. Η Samsung παράγει foldable συσκευές από το 2019, επομένως αυτά τα νέα smartphone αντιπροσωπεύουν τέσσερα χρόνια ανάπτυξης.

    Το Galaxy Z Flip 4 διαθέτει οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών 120Hz και αναδιπλώνεται κάθετα. Όταν είναι κλειστό, υπάρχει μια οθόνη AMOLED 1,9 ιντσών για την εμφάνιση της ώρας, των ειδοποιήσεων και άλλων πληροφοριών με μια ματιά. Υπάρχει ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι για βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας και σε σύγκριση με το μοντέλο προηγούμενης γενιάς, το Z Flip 4 προσφέρει πιο λεπτή άρθρωση, πιο ίσιες άκρες και γυαλιστερό μεταλλικό κάλυμμα με πίσω γυαλί.

    Το Z Flip 4 διαθέτει μια ρύθμιση διπλής πίσω κάμερας με κάμερες ευρείας γωνίας 12 megapixel και υπερευρυγώνια κάμερα, μαζί με κάμερα selfie εμπρός 10 megapixel. Η ενσωματωμένη λειτουργία “FlexCam” επιτρέπει τη λήψη βίντεο hands-free, ομαδικές selfies και πολλά άλλα όταν το Z Flip 4 είναι μερικώς διπλωμένο και οι selfies μπορούν να ληφθούν από την οθόνη εξωφύλλου.

    Το Galaxy Z Fold έχει οθόνη AMOLED 7,6 ιντσών 120Hz που ανοίγει σαν βιβλίο και όταν είναι κλειστό έχει οθόνη AMOLED 6,2 ιντσών. Υπάρχει μια ρύθμιση κάμερας τριπλού φακού που περιλαμβάνει μια κάμερα ευρείας γωνίας 50 megapixel, μια κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 12 megapixel και μια κάμερα τηλεφακού 10 megapixel που υποστηρίζει 30x Space Zoom, καθώς και μια κάμερα selfie 10 megapixel και μια κάμερα 4 -megapixel κάμερα κάτω από την οθόνη. Η κύρια κάμερα διαθέτει 23 τοις εκατό φωτεινότερο αισθητήρα και βελτιωμένη ισχύ επεξεργασίας για βελτιωμένες εικόνες.

    Το Z Fold 4 είναι το πρώτο smartphone που διατίθεται με AndroidL, μια έκδοση του Android που έχει σχεδιαστεί για εμπειρίες σε μεγάλη οθόνη. Υπάρχει μια νέα γραμμή εργασιών που έχει σχεδιαστεί για να κάνει την πολλαπλή εργασία απλούστερη και πιο διαισθητική και η Samsung έχει συνεργαστεί με την Google και τη Microsoft για τη δημιουργία εφαρμογών που εκμεταλλεύονται καλύτερα τον χώρο της οθόνης.

    Και οι δύο συσκευές χρησιμοποιούν Gorilla Glass Victus_ και σασί αλουμινίου Armor της Samsung για ανθεκτικότητα. Στο εσωτερικό, τα δύο smartphone διαθέτουν συνδεσιμότητα 5G και είναι εξοπλισμένα με τσιπ Snapdragon 8+ Gen 1 που μπορούν να φτάσουν ταχύτητες έως και 3,2 GHz, μαζί με μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας που υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση και Wireless PowerShare για τη φόρτιση άλλων αξεσουάρ που βασίζονται σε Qi.

    Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν βαθμολογία αντοχής στο νερό IPX8, υποστήριξη WiFi 6E, έως 12 GB RAM και 1 TB αποθήκευσης και υποστήριξη Android 12.

    Η τιμή του Galaxy Z Flip 4 ξεκινά από $1.000 και το Galaxy Z Fold 4 ξεκινά από $1.800. Οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες από σήμερα και οι πελάτες που θα προπαραγγείλουν ένα από τα νέα αναδιπλούμενα smartphone της Samsung θα λάβουν μια δωρεάν αναβάθμιση μνήμης για να διπλασιάσουν τον αποθηκευτικό τους χώρο.

    Η Samsung σήμερα ανακοίνωσε επίσης το ενημερωμένο Galaxy Buds 2 Pro στα $230 με ήχο Hi-Fi 24 bit, μικρότερο σχεδιασμό και βελτιωμένη ενεργή ακύρωση θορύβου, καθώς και νέες συσκευές Galaxy Watch 5 και Galaxy Watch 5 Pro.

    Τα έξυπνα ρολόγια μετρούν τον καρδιακό ρυθμό, το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα και το επίπεδο άγχους και υποστηρίζουν ΗΚΓ και ανίχνευση θερμοκρασίας, μια δυνατότητα που φημολογείται για το Apple Watch Series 8. Περιλαμβάνονται επίσης η σύσταση σώματος, η παρακολούθηση ύπνου και η ενσωμάτωση έξυπνου σπιτιού. Οι τιμές των Galaxy Watch 5 και 5 Pro ξεκινούν από $280 και $450, αντίστοιχα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.