19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Samsung ανακοίνωσε την 2021 smart TV σειρά της με AirPlay 2 και Apple TV υποστήριξη

    Η Samsung παρουσίασε την νέα smart TV σειρά της για το 2021. Με MICRO LED τεχνολογία λοιπόν έχουμε τις Samsung Neo QLED, και lifestyle TVs με υποστήριξη 8K και 4K περιεχομένου καθώς και υποστήριξη AirPlay 2 και της Apple TV εφαρμογής.

    Η AirPlay 2 και Apple TV συμβατότητα είναι διαθέσιμα για της Samsung smart TVs από μοντέλα του 2018 και νεότερα. Η νέα 2021 σειρά κάνει promoting μεγαλύτερες οθόνες, καλύτερη εικόνα και καλύτερη εμπειρία gaming.

    H MICRO LED τεχνολογία παρουσιάστηκε από την Samsung για πρώτη φορά το 2018 στο CES εκείνης της χρονιάς. Η επονομαζόμενη τηλεόραση ως “The Wall” μπορεί να φτάσει μέχρι τις 292 ίντσες και θα γίνει διαθέσιμη στις 110 και 99 ίντσες παγκοσμίως μέχρι το τέλος Μαρτίου. Ένα 88 ιντσών μοντέλο αυτής θα έρθει το Φθινόπωρο ενώ η εταιρεία ίσως παρουσιάσει και ένα 76 ιντσών μοντέλο.

    Με “φανταστική φωτεινότητα, τεράστιος βάθος στο μαύρο και μοναδική ποιότητα εικόνας η MICRO LED τεχνολογία εμποδίζει παράλληλα και φαινόμενα burn in. Επίσης με αυτή την τεχνολογία ο χρήστης μπορεί να πάει ένα βήμα παραπέρα μιας και μπορεί να ενώσει 4 οθόνες σε μια και χάρη στο 4Vue (Quad View), οι καταναλωτές μπορούν να δουν 4 διαφορετικά πράγματα την ίδια στιγμή

    Samsung Neo QLED

    Η Samsung Neo QLED τώρα έρχεται σε διαφορετικά μεγέθη με 8K και 4K αναλύσεις και ενσωματώνει μια mini-LED τεχνολογία. Να υπενθυμίσουμε εδώ πως και η Apple αναμένεται να υιοθετήσει αυτή την τεχνολογία αργότερα μέσα στο έτος.

    Και εδώ έχουμε μια άριστη φωτεινότητα και απόδοση του μαύρου με φανταστική ευκρίνεια είτε κάποιος κάνει αναπαραγωγή περιεχομένου είτε gaming.

    Η Neo QLED προσφέρει, επίσης, δυνατότητες που αναβαθμίζουν την εμπειρία gaming. Η νέα λειτουργία Game Bar βοηθά τους παίκτες να ελέγξουν γρήγορα κρίσιμες πτυχές του παιχνιδιού και να αποκτήσουν πρόσβαση στο Super Ultrawide Gameview της Samsung, το οποίο προσφέρει ιδιαίτερα ευρεία αναλογία διάστασης στην τηλεόραση, που συναντάται συνήθως μόνο σε gaming οθόνες. Η Samsung είναι ο επίσημος συνεργάτης του Xbox Series X στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, καθώς οι δύο εταιρείες ανανέωσαν την πολυετή συμφωνία τους φέτος. Οι Samsung Neo QLED και Samsung QLED οθόνες προσφέρουν προηγμένες δυνατότητες για την πλήρη αξιοποίηση και απόλαυση παιχνιδιών επόμενης γενιάς με το Xbox Series X. Oι Samsung Neo QLED και QLED οθόνες επιτρέπουν στους κατόχους τους να βλέπουν σχεδόν κάθε λεπτομέρεια με απίστευτη 4Κσαφήνεια, στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο και με χαμηλό χρόνο απόκρισης στα 5,8 ms.

    Οι Samsung Neo QLED’s 8K (QN800A και QN900A) θα είναι διαθέσιμες στις 65-ίνστες, 75-ίντσες, και 85-ίντσες ενώ τα 4K μοντέλα (QN90A και QN85A) θα έχουν μεγαλύτερη πολυτέλεια στο εύρος ιντσών και θα ξεκινούν από τις 50 ίνστες.

    Samsung 2021 Fame

    Αν τώρα δεν σας ενδιαφέρουν τα υψηλότερα διαθέσιμα specs και απλά θέλετε κάτι που θα δείχνει πολύ όμορφο στο σαλόνι σας η Samsung ανακοίνωσε και την νέα 2021 Frame σειρά

    Αυτή η τηλεόραση θα προσφέρει περισσότερες δυνατότητες παρουσίασης έργων τέχνης ενώ βρίσκεται σε αναμονή με έναν κατάλογο που ξεπερνάει τα 1,400 έργα δημιουργών.

    Αυτήν τη χρονιά, η Samsung προσφέρει στους καταναλωτές νέες δυνατότητες διαμόρφωσης της The Frame, με νέους τρόπους τοποθέτησης, όπως το Slim Fit Wall Mount, πέντε καινούριες επιλογές πλαισίου οθόνης και πολλές ακόμη παροχές τρίτων. Επίσης, φέτος το πλαίσιο της The Frame είναι πιο λεπτό από ποτέ, με πάχος μόλις 24,9 χιλιοστά, περίπου όσο και μια πραγματική κορνίζα, καθιστώντας την εξίσου ελκυστική, ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένη.

    Η Samsung προσφέρει, ακόμα, έναν νέο τρόπο εγκατάστασης της The Frame, με το My Shelf, ένα νέο αξεσουάρ που θα διατεθεί διεθνώς αργότερα μέσα στο 2021 και θα επιτρέπει στους καταναλωτές να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη πλάτη στήριξης που θα ταιριάζει με την οθόνη της τηλεόρασης και τη διακόσμηση του χώρου. Το My Shelf θα είναι συμβατό με οθόνες The Frame 55’’, 65’’ και 75’’ και θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα: μπεζ, λευκό, καφέ και μαύρο.

    Για όσους επιθύμησαν την κινηματογραφική εμπειρία, ο The Premiere, ο πρώτος τριπλός προβολέας λέιζερ της βιομηχανίας με ανάλυση 4K, αποτελεί το επόμενο στάδιο στον οικιακό κινηματογράφο. Οι τυπικοί προβολείς δέσμης μπορεί να είναι δύσκολο να εγκατασταθούν και, ενώ προσφέρουν μεγάλη οθόνη προβολής, η ανάλυση είναι συχνά κατώτερη από εκείνης μιας συνηθισμένης τηλεόρασης. Με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, στρογγυλεμένες άκρες και υφασμάτινο φινίρισμα, ο The Premiere ταιριάζει σε οποιοδήποτε σπίτι, και το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετηθεί σε απόσταση περίπου 5 ιντσών από έναν επίπεδο τοίχο ή μια οθόνη ALR. Για να βοηθήσει τους καταναλωτές να χρησιμοποιήσουν τον The Premiere οπουδήποτε επιθυμούν στο σπίτι τους, η Samsung θα προσφέρει μέσα στο 2021 κυλιόμενες οθόνες, βελτιστοποιημένες για τον The Premiere, μέσω του Samsung.com.

    Το 2020, η Samsung μετέφερε την κορυφαία εικόνα της απόδοσης από το εσωτερικό του σπιτιού στην αυλή του, ακριβώς εκείνην τη στιγμή που οι καταναλωτές είχαν ανάγκη να βγουν έξω. Με την οθόνη The Terrace, την πρώτη τηλεόραση της εταιρίας για εξωτερικούς χώρους, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν την ποιότητα εικόνας, την απόδοση ήχου και τις έξυπνες λειτουργίες που περιμένουν από τη Samsung, και εκτός σπιτιού. Η The Terrace είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες, με πιστοποίηση IP55 για προστασία από το νερό και τη σκόνη, ενώ δεν απαιτείται επαγγελματική βοήθεια για την εγκατάστασή της και τη σύνδεσή της σε καλωδιακή υπηρεσία και δίκτυο Wi-Fi. Η The Terrace διατίθεται σε διαστάσεις 55”, 65” και ένα νέο μοντέλο 75” Full Sun θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.