16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η ProMotion τεχνολογία εικάζεται πως μάλλον τελικά θα παραμείνει χαρακτηριστικό μόνο των iPhone 14 Pro μοντέλων

    Συνεχίζοντας την παράδοση των iPhone 13 Pro μόνο τα iPhone 14 Pro μοντέλα φέτος θα έρθουν με την ProMotion οθόνη σύμφωνα με έγκριτο αναλυτή.

    Ο Ross Young που σε πολλές περιπτώσεις έχει δώσει πληροφορίες για μελλοντικά προϊόντα της Apple με ακρίβεια αναφέρει σε νέο του tweet που η ProMotion τεχνολογία δεν θα γίνεται διαθέσιμη σε όλα τα iPhone 14 μοντέλα αλλά μόνο στην Pro σειρά. Αυτή του η δήλωση έρχεται μετά από αναφορά που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα που υποστήριζε πως όλη η 14 σειρά θα είχε αυτή την τεχνολογία.

    Συνεχίζοντας αναφέρει πως η BOE θα είναι ο προμηθευτής των LTPO οθονών για τα πιο οικονομικά iPhone 14. H Samsung αυτή την στιγμή είναι ο αποκλειστικό προμηθευτής των LTPO OLED οθονών των iPhone 13 Pro μοντέλο με την LG ίσως να συμμετέχει φέτος.

    Να θυμίσουμε πως η Apple έφερε την ProMotion τεχνολογία για πρώτη φορά στο iPhone με τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max. Η τεχνολογία επιτρέπει στην οθόνη αυτόματα να αλλάζει τον ρυθμό ανανέωσης μέχρι και τα 120Hz δίνοντας έτσι μια ομαλή εμπειρία στην κύλισή, αναπαραγωγή περιεχομένου και gaming.

    Ως τώρα η Apple έχει την ProMotion τεχνολογία μόνο για τις Pro σειρές της όπως τα iPhone 13 Pro, iPad Pro και τα νέα 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.