Thursday, May 23, 2024

Η Porsche εξετάζει «συναρπαστικά» κοινά έργα με την Apple

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Porsche συζήτησε την ανάληψη κοινών έργων με την Apple, ανέφερε σήμερα ο CEO της εταιρείας στην ετήσια συνέντευξη Τύπου (μέσω του Reuters).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche Oliver Blume δήλωσε ότι η εταιρεία έχει συζητήσει «συναρπαστικά κοινά έργα» με την Apple, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς για να ληφθούν αυστηρές αποφάσεις για μελλοντικά έργα. Δεν είναι σαφές σε τι ακριβώς αναφέρεται η δήλωση του αυτή, αλλά θα μπορούσε να σχετίζεται με το από καιρό φημολογούμενο έργο ηλεκτρικών οχημάτων της Apple.

Ο Blume δήλωσε ότι η Porsche και η Apple συνεργάζονται παραδοσιακά στενά και βρίσκονται “στο ίδιο μήκος κύματος”, και οι διευθυντές της Porsche ταξίδεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη του περασμένου έτους για να συζητήσουν κοινά έργα με την Apple.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.