19.2 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Η Apple Studio Display έχει εγκατεστημένη μια πλήρη έκδοση της iOS 15.4

    Η οθόνη του Apple Studio εκτελεί μια πλήρη έκδοση του iOS 15.4, τόνισε ο John Gruber του Daring Fireball.

    Στις Πληροφορίες συστήματος, στην ενότητα Γραφικά/Οθόνες, μπορείτε να δείτε το λογισμικό της οθόνης Studio, δείχνοντας ότι εκτελεί την έκδοση 15.4 (Build 19E241).” Αυτός είναι ακριβώς ο ίδιος αριθμός κατασκευής με το iOS 15.4 και το iPadOS 15.4, υποδεικνύοντας ότι η Οθόνη Studio εκτελεί την πλήρη έκδοση του iOS.

    Η Οθόνη Stduio περιέχει ένα τσιπ A13 Bionic, το ίδιο τσιπ από τη σειρά iPhone 11, 2020 iPhone SE, iPad ένατης γενιάς, για να υποστηρίξει την εξαιρετικά ευρεία μπροστινή κάμερα 12 megapixel με το center stage χαρακτηριστικό και ηχοσύστημα έξι ηχείων με χωρικό ήχο. Ενώ η παρουσία του τσιπ A13 έδειξε ότι η οθόνη πιθανότατα έτρεχε μια παραλλαγή του υπάρχοντος λογισμικού της Apple, με τον ίδιο τρόπο που το HomePod και το HomePod mini εκτελούν μια έκδοση του tvOS, το ακριβές λογισμικό της συσκευής ήταν άγνωστο μέχρι τώρα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.