17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η Pangu κυκλοφόρησε την v1.1 της jailbreak εφαρμογής με 1 χρόνου ισχύ

     pangu-jailbreak-9-3-3-english-cydia-impactor

    Την στιγμή που η Apple κυκλοφόρησε την μια νέα αναβάθμιση φέρνοντας το iOS στην 9.3.4 και σφραγίζοντας σε αυτή το jailbreak εργαλείο η ομάδα της Pangu κυκλοφόρησε την έκδοση 1.1 του jailbreak εργαλείου της που περιέχει μια σειρά από διορθώσεις καθώς και ένα ενσωματωμένο πιστοποιητικό που σας επιτρέπει να το έχετε ενεργό για 1 χρόνο.

    Όπως τονίσαμε και στο προηγούμενο άρθρο μπορείτε ακόμη να κάνετε jailbreak την συσκευή σας στην 9.3.3 – Ακόμη και αν αναβαθμίσατε στην νέα 9.3.4 για τις επόμενες μέρες μπορείτε ακόμη να κάνετε downgrade μέσω iTunes στην προηγούμενη έκδοση.

    Γυρνώντας πίσω στην αναβάθμιση αυτή έχει να κάνει καθαρά με την jailbreak εφαρμογή που εγκαταστήσατε στην συσκευή σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε εκ νέου jailbreak την συσκευή σας αν ήδη είστε jailbroken απλά θα πρέπει να περάσετε την νέα εφαρμογή.

    Αυτή φέρνει μια σειρά από διορθώσεις που βελτιώνει την σταθερότητα του jailbreak ενώ έρχεται και με ένα πιστοποιητικό 1 χρόνου έτσι ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε jailbroken την συσκευή σας μέχρι τον Απρίλιο του 2017.

    Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι λήψη της τελευταίας έκδοσης του Cydia Impactor και του τελευταίου Pangu IPA αρχείου από εδώ. Κατόπιν βάζετε την συσκευή σας σε σε μη jailbreak mode κάνοντας την reboot. Μετά διαγράφετε την παλαιά εφαρμογή και περνάτε την νέα έκδοση και την τρέχετε στην συσκευή.

    Μόλις τρέξετε την νέα εφαρμογή μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουτάκι για το πιστοποιητικό 1 χρόνου.

    Να τονίσουμε πως και σε αυτή την έκδοση το jailbreak παραμένει semi-untethered κάτι το οποίο σημαίνει ότι κάθε φορά που θα γίνεται reboot η συσκευή σας θα πρέπει να τρέχετε εκ νέου την εφαρμογή αυτή – Μικρό το κακό…

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles