16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Opera κυκλοφορεί τον GX Mobile πλοηγό αποκλειστικά για gamers

    Η Opera κυκλοφόρησε σήμερα τον GX Mobile πλοηγό για το iOS, έναν πλοηγό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για gamers.

    Στο δελτίου τύπου η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά:

    “Η Opera Limited είναι ένας από τους μεγαλύτερους developers πλοηγών στον κόσμο και σήμερα ανακοινώνει το λανσάρισμα του Opera GX Mobile – τον πρώτο παγκόσμια mobile πλοηγό που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για gamers. O αντίστοιχος desktop browser μας χρησιμοποιείται ήδη από περισσότερους από 9 εκατομμύρια gamers.”

    H Opera αναφέρει πως ο GX Moblie πλοηγός (αυτή την στιγμή σε beta έκδοση) έχει ένα custom μενού, δονήσεις και haptic ανάδραση καθώς και συγχρονισμό μεταξύ του desktop και της mobile συσκευής.

    Φυσική υπάρχει μια κεντρική σελίδα αφιερωμένη σε νέα για το gaming, προσφορές και νέες κυκλοφορίες όπως και η desktop έκδοση καθώς και 4 διαφορετικά χρωματικά θέματα.

    Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ, και ο Opera GX mobile πλοηγός είναι διαθέσιμος μέσω TestFlight για το iOS.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.