11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Microsoft λανσάρει τώρα την ενοποίηση του iCloud Photos με τα Windows 11 για χρήστες

    Η Microsoft ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι συνεργάζεται με την Apple για να φέρει τις εφαρμογές Apple TV και Apple Music σε υπολογιστές με Windows. Επιπλέον, η εταιρεία έκανε tease μια ενσωμάτωση της εγγενούς εφαρμογής Photos στα Windows 11 με το iCloud Photos. Τώρα αυτή η ενσωμάτωση διατίθεται επιτέλους στους χρήστες των Windows.

    Σύμφωνα με το The Verge, η ενημέρωση της εφαρμογής Photos στα Windows 11 με ενσωμάτωση iCloud Photos είναι πλέον διαθέσιμη. Προκειμένου να ξεκινήσουν τα πάντα και να λειτουργούν, οι χρήστες πρέπει να ενημερώσουν την εφαρμογή μέσω του Microsoft Store και στη συνέχεια να εγκαταστήσουν το iCloud για Windows – το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο στο Microsoft Store.

    Μετά από αυτό, απλώς συνδεθείτε με το Apple ID σας στην εφαρμογή iCloud και ενεργοποιήστε τον συγχρονισμό της βιβλιοθήκης φωτογραφιών. Ως αποτέλεσμα, όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας που είναι αποθηκευμένα στο iCloud θα πρέπει να εμφανίζονται αυτόματα στην εφαρμογή Φωτογραφίες των Windows.

    «Γνωρίζουμε ότι πολλοί πελάτες των Windows έχουν συλλογές φωτογραφιών και βίντεο στα iPhone τους που θα ήθελαν να μπορούν να βλέπουν στον υπολογιστή τους», λέει ο Dave Grochocki, κύριος υπεύθυνος διαχείρισης προϊόντων για τις εφαρμογές εισερχομένων των Windows της Microsoft. «Αυτή η ενσωμάτωση του iCloud Photos θα διευκολύνει όσους διαθέτουν iPhone να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες τους αναμνήσεις σε ένα οργανωμένο μέρος και είναι ένα ακόμη βήμα στις συνεχείς προσπάθειές μας να κάνουμε απρόσκοπτες εμπειρίες στα Windows 11».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.