20.1 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Η LG φέρνει την απόλυτη gaming εμπειρία μέσα από τη νέα προωθητική της ενέργεια, LG OLEDBX TVs + Prepaid Card

    Η LG φέρνει την απόλυτη gaming εμπειρία μέσα από τη νέα προωθητική της ενέργεια, προσκαλώντας τους καταναλωτές να “παίξουν δυνατά” τα αγαπημένα τους παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά σε μια LG OLED τηλεόραση. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά ενός μοντέλου τηλεόρασης OLED65BX6LA από τις 29/03 έως και τις 18/04/2021 (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), η LG προσφέρει μια pre-paid card αξίας 300€, ενώ επιλέγοντας μια OLED55BX6LA, δίνεται δωροκάρτα αξίας 200€.

    Οι OLED BX τηλεοράσεις της LG ενσωματώνουν μια πληθώρα προηγμένων χαρακτηριστικών, αποτελώντας την απόλυτη επιλογή για gaming. Καθώς είναι συμβατές με το HDMI 2.1 και υποστηρίζουν εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms, την τεχνολογία NVIDIA G-Sync και μια σειρά από καινοτόμες λειτουργίες, όπως το VRR (variable refresh rate), ALLM (Auto Low Latency Mode) για games με ομαλή ροή και το eARC (Enhanced Audio Return Channel), είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσουν τους χρήστες, οι οποίοι θα απολαύσουν υψηλής ανάλυσης γραφικά.

    Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις έχουν λάβει, επίσης, τις πιστοποιήσεις από την TÜV Rheinlan και το Underwriters Laboratories (UL) και διαθέτουν τη λειτουργία OLED Eye Comfort, χάρη στην οποία εκπέμπουν περίπου 50% λιγότερο μπλε φως από μια οθόνη LCD, ελαχιστοποιώντας το τρεμόπαιγμα και συμβάλλοντας σε μια πιο άνετη και ξεκούραστη εμπειρία θέασης.

    Όροι & προϋποθέσεις μπορείτε να βρείτε εδώ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.