11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η LG προσθέτει Apple TV, Apple Music και άλλες δυνατότητες της Apple σε τηλεοράσεις webOS

    Η LG έχει προσθέσει μια σειρά από εφαρμογές και λειτουργίες της Apple σε τηλεοράσεις που εκτελούν το webOS Hub της σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία.

    Σε συμβατές έξυπνες τηλεοράσεις που βασίζονται στο οικοσύστημα webOS Hub, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή Apple TV και την Apple Music, καθώς και να συνδέονται με συσκευές AirPlay και HomeKit, χωρίς να χρειάζεται να συνδέσουν έναν αποκωδικοποιητή Apple TV ή οποιοδήποτε άλλο υλικό.

    Με την εφαρμογή Apple TV, το Apple Music, το AirPlay και το HomeKit να έρχονται στο οικοσύστημα webOS Hub, η LG βελτιώνει και επεκτείνει συνεχώς την πλατφόρμα έξυπνης τηλεόρασης webOS, ενώ παράλληλα ενισχύει την προσβασιμότητά της, ώστε περισσότεροι καταναλωτές να μπορούν να επωφεληθούν από την πιο βολική εμπειρία χρήστη. Προσφέροντας μεγαλύτερη γκάμα επιλογών προσαρμογής στους κατασκευαστές έξυπνων τηλεοράσεων και δίνοντας μεγαλύτερη άνεση και επιλογή περιεχομένου στους πελάτες, 10 φορές περισσότερες επωνυμίες είναι πλέον διαθέσιμες στο webOS Hub από ό,τι στις αρχές του 2021.

    Η LG δεν προσφέρει λεπτομερή λίστα με τις επιλέξιμες τηλεοράσεις, αλλά διευκρινίζει ότι μόνο τα μοντέλα 4K UHD και OLED που χρησιμοποιούν webOS Hub 2.0 θα λαμβάνουν συμβατότητα με AirPlay και HomeKit.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.