17.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η iOS 15 σας επιτρέπει να κάνετε Drag and Drop εικόνων και κειμένου σε εφαρμογές

    Η Apple την προηγούμενη εβδομάδα μας παρουσίασε για πρώτη φορά την iOS 15 που πλέον είναι διαθέσιμη σε beta μορφή για τους προγραμματιστές, σε public beta τον επόμενο μήνα, και η οποία θα δοθεί στο κοινό αργότερα φέτος. Ένα ακόμη μικρό αλλά άκρως χρηστικό νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα του drag and drop εικόνων, κειμένων, αρχείων κ.α μεταξύ εφαρμογών στο iPhone.

    O MacStories editor-in-chief Federico Viticci το παρουσίασε αυτό το χαρακτηριστικό σε ένα νέο tweet

    Το χαρακτηριστικό αυτό είναι διαθέσιμο στο iPad από το 2017 και τελικά η Apple το φέρνει και στο iPhone για πρώτη φορά με την iOS 15.

    Drag and drop
    With support for drag and drop across apps, you can pick up images, documents, and files from one app and drag them into another.

    Για να κάνετε χρήση του κρατάτε παρατεταμένα στην iOS 15 πάντα μια εικόνα, ένα αρχείο ή ένα φάκελο χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλο σας και χρησιμοποιείτε ένα δεύτερο δάχτυλο για να κάνετε κύλιση και να ανοίξετε μια νέα εφαρμογή. Εν συνεχεία αφήνεται αυτό το αρχείο στην εφαρμογή που μόλις ανοίξατε.

    Μπορείτε επίσης για κάποιες εφαρμογές να επιλέξετε περισσότερα από ένα αρχεία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.