15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η iOS 15 επιτέλους συνδέει τα AirPods με το Apple ID σας ως μέρος του Find My δικτύου

    H Apple ανακοίνωσε πολλά νέα χαρακτηριστικά για τους AirPods χρήστες με την iOS 15 συμπεριλαμβανομένων των Conversation Boost για τα AirPods Pro και πλήρη Find My υποστήριξη. Η Apple ανέφερε ότι οι χρήστες θα μπορούν να εντοπίζουν τα χαμένα AirPods τους πλέον μέσω Precision Finding και πλέον η iOS 15 θα συνδέει τα AirPods με το Apple ID σας έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε.

    Με παρόμοιο τρόπο των AirTags η iOS 15 χρησιμοποιεί Bluetooth τεχνολογία για να βρει με ακρίβεια τα AirPods όταν είστε κοντά σε αυτά αλλά δεν μπορείτε να τα βρείτε. Το χαρακτηριστικό αυτό θα είναι διαθέσιμο τόσο για τα AirPods Pro όσο και για τα AirPods Max και επίσης θα δείχνει την τοποθεσία τους στον χάρτη ακόμη και αν δεν είναι συνδεμένα στο iPhone ή στο iPad σας.

    Για να γίνει αυτό εφικτό τα AirPods επιτέλους θα ταυτίζονται με το Apple ID του χρήστη. Τα AirPods λοιπόν θα συνεχίζουν να στέλνουν την τοποθεσία τους στον κάτοχο τους μέσω του Find My Network ακόμη και αν κάποιος άλλος τα βρει και τα συνδέσει σε μια άλλη συσκευή.

    Είναι σημαντικό να πούμε πως παρόλο που θα είναι ταυτισμένα με το Apple ID τα AirPods δεν θα έχουν ένα activation κλείδωμα όπως οι iOS συσκευές.

    These AirPods are linked to your Apple ID. Removing them will allow another person to configure Find My Network. […] Removing these AirPods will allow another person to configure Find My Network and it will no longer be linked to your Apple ID.

    Το χαρακτηριστικό ακόμη είναι σε εξέλιξη και λογικά θα χρειαστεί να γίνει αναβάθμιση του firmware στα AirPods Pro και AirPods Max. Τα 1ης και 2ης γενιάς AirPods δεν θα είναι συμβατά με το Find My δίκτυο και το Precision Finding χαρακτηριστικό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.