23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Google σταματά την υποστήριξη σε παλαιότερες iOS συσκευές και AppleTV’s

    Από σήμερα, η Google σταματά την υποστήριξη σε παλιότερες iOS συσκευές  και Apple Tv’s ως συνέπεια την αναβάθμισης του Youtube DATA API το οποίο θα υποστηρίζει νέες τεχνολογίες.

    Highline-Leash-640x480

     

    Οι χρήστες iPhone, iPad, and iPod touch είναι ασφαλείς εφόσον το λογισμικό τους είναι από iOS 7 και μετά – δηλαδή το παλιότερο μοντέλο θα πρέπει να είναι iPhone 4. Συσκευές που έχουν μείνει σε iOS 6 ή προγενέστερο θα πρέπει να επισκέπτονται την σελίδα m.youtube.com μέσω Safari. Από την άλλη οι κάτοχοι Apple TV 1ης & 2ης γενιάς δε θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Youtube καθόλου από σήμερα.

    Η Google σταματά επίσης την υποστήριξη και σε μη-Apple συσκευές, όπως συσκευές Google TV που τρέχουν έκδοση 2, μερικές παιχνιδοκονσόλες και μια πληθώρα smart -TV της Sony και της Panasonic. Γενικώς τα προϊόντα που επηρεάζονται είναι κατασκευής από το 2012 και νωρίτερα.

    Όσον αφορά τον αντίκτυπο των Apple συσκευών, οι χρήστες που θα επηρεαστούν πιο πολύ είναι οι κάτοχοι των 2ης γενιάς Apple TV, ένα προϊόν που είναι αρκετά λειτουργικό και μάλιστα η σημαντικότερη διαφορά που έχει από το 3ης γενιάς AppleTV είναι η υποστήριξη του τελευταίου ανάλυσης 1080p.

    Ήδη αρκετοί χρήστες που έχουν επηρεαστεί, αναφέρουν ότι όταν ψάχνουν για να δουν κάτι το πρώτο αποτέλεσμα που τους εμφανίζει είναι το βίντεο παραπάνω που ενημερώνει σε πολλές γλώσσες για την αλλαγή.
    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles