17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Garmin κάνει το άλμα πριν την παρουσίαση του Apple Watch Pro με το νέο αθλητικό smartwatch Enduro 2

    Ενώ η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει το επόμενο Apple Watch της, η Garmin μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο έξυπνο ρολόι που εστιάζει στον αθλητισμό που μπορεί να έχει ήδη πάρει την πρώτη θέση από το επερχόμενο “Pro” Apple Watch που εικάζεται πως θα δούμε φέτος.

    Το Enduro 2 μοιάζει με το είδος του ρολογιού που θέλετε να είναι δεμένο στον καρπό σας για κάθε είδους περιπέτειας. Τα πλαίσια είναι από τιτάνιο, καθιστώντας το ελαφρύ αλλά εξαιρετικά ανθεκτικό και σε λειτουργία GPS, η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει έως και 150 ώρες. Αυτό οφείλεται, εν μέρει, στη δυνατότητα χρήσης ηλιακής ενέργειας για την επαναφόρτιση του ρολογιού.

    Επιπλέον, το Enduro 2 έχει μερικά πολύ προηγμένα χαρακτηριστικά εστιασμένα στο τρέξιμο που ένας σοβαρός αθλητής ή προπονητής θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του. Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι:

    • Grace-adjusted pace: To help runners keep their pace over different terrain by displaying that the equivalent pace would be on flat ground.
    • Visual race predictor: gives a pacing estimate on your upcoming runs based on previous data. 
    • Automatic rest timer: Logs breaks during ultrarunning to track time moving vs time at aid stations.

    Όλα αυτά δεν είναι πολύ φθηνά, όμως. το Enduro 2 ξεκινά από $1.099, πολύ μακριά από την αρχική τιμή των $399 του Apple Watch Series 7.

    Την ίδια στιγμή υπάρχουν πολλές φήμες ότι η Apple θα προσφέρει μερικές εκδόσεις του επερχόμενου Apple Watch Series 8, μία από τις οποίες θα μπορούσε να είναι ένα «Apple Watch Pro». Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Λοιπόν, η γενική θεωρία είναι ότι η Apple θέλει να στοχεύσει τους λάτρεις των extreme sports και τους επαγγελματίες με ένα μοντέλο που προσφέρει λίγο περισσότερα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.