14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Facebook σχεδιάζει έναν ανταγωνιστή του Apple Watch για το 2022

    Ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει πως η Facebook σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα ανταγωνιστή του Apple Watch το νωρίτερο του χρόνου.

    Από το The Information:

    “H Facebook σχεδιάζει την δημιουργία ενός smartwatch ελπίζοντας να το δώσει στην αγορά το 2022, σύμφωνα με ανθρώπους κοντά στα σχέδια της εταιρείας. Το smartwatch αυτό θα επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν μηνύματα χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της Facebook και επίσης θα προσφέρει χαρακτηριστικά υγεία και άθλησης. Ένα τέτοιο smartwatch θα φέρει πιο κοντά την Facebook στο όραμα του Zuckerbeg για έλεγχο computing πλατφορμών. Η εταιρεία τα πρόσφατα χρόνια έχει επεκταθεί στην πώληση καταναλωτικών συσκευών όπως τα Oculus Virtual Reality headsets αλλά και υπηρεσίες video calling. Ακόμη όμως δεν έχει μπει στην αγορά των smartwatch όπως εταιρείες σαν την Apple, Huawei, και FitBit που πλέον ανήκει στην Google.”

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα το smartwatch αυτό θα λειτουργεί μέσω cellular σύνδεσης χωρίς να χρειάζεται την μόνιμη σύνδεση με ένα smartphone. Η συσκευή σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές θα έχει μια Android έκδοση του λογισμικού.

    Το δημοσίευμα καταλήγει πως η Facebook έχει δουλέψει πάνω σε αυτό το project αλλά μπορεί πάντα να το καθυστερήσει ή ακόμη και να το ακυρώσει σε αυτή την φάση που βρίσκεται.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.