19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Disney+ έρχεται επίσημα στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

    Μία από τις πιο αγαπημένες υπηρεσίες streaming στον κόσμο, η Disney+, πρόκειται να διατεθεί σε ένα σωρό νέους πιθανούς πελάτες αυτό το καλοκαίρι. Ο streamer ανακοίνωσε ότι ξεκινά σε 42 νέες χώρες και 11 περιοχές αυτό το καλοκαίρι μέσα σε αυτές και η χώρα μας.

    Τα νέα σημαίνουν ότι οι άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη και αλλού θα μπορούν σύντομα να απολαύσουν σειρές όπως το The Mandalorian καθώς και τον τεράστιο κατάλογο περιεχομένου της υπηρεσίας. Ωστόσο, το Disney+ δεν έχει πει πότε ακριβώς θα διατεθεί η υπηρεσία σε μεμονωμένες χώρες ή τι θα πληρώσουν οι νέοι συνδρομητές ανά χώρα.

    Οι 42 χώρες που πρόκειται να αποκτήσουν Disney+ περιλαμβάνουν την Αλβανία, την Αλγερία, την Ανδόρα, το Μπαχρέιν, τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Αίγυπτο, την Εσθονία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, το Ιράκ, το Ισραήλ, την Ιορδανία, το Κοσσυφοπέδιο, το Κουβέιτ, τη Λετονία, το Λίβανο, τη Λιβύη, το Λιχτενστάιν, τη Λιθουανία, τη Μάλτα, το Μαυροβούνιο, το Μαρόκο, τη Βόρεια Μακεδονία, το Ομάν, την Παλαιστίνη, την Πολωνία, το Κατάρ, τη Ρουμανία, τον Άγιο Μαρίνο, τη Σαουδική Αραβία, τη Σερβία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, τη Νότια Αφρική, την Τυνησία, την Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βατικανό και Υεμένη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.