24.2 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Η Blizzard επιβεβαιώνει ότι το παιχνίδι Warcraft έρχεται σε κινητές συσκευές το 2022

    Καθώς τα smartphones και τα tablet έχουν γίνει η κύρια συσκευή παιχνιδιών για πολλούς χρήστες, έχουμε δει σημαντικά franchise παιχνιδιών να έρχονται σε iOS και Android. Αυτή την εβδομάδα, ο εκδότης παιχνιδιών Blizzard επιβεβαίωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο παιχνίδι Warcraft για κινητές συσκευές.

    Η επιβεβαίωση έγινε κατά τη διάρκεια της οικονομικής έκθεσης του 4ου τριμήνου 2021 από την Activision Blizzard, η οποία βρίσκεται στο διαδικασία εξαγοράς της από τη Microsoft. Όπως σημειώνει το IGN, η εταιρεία αποκάλυψε ότι θέλει να φέρει το Warcraft σε παίκτες κινητής τηλεφωνίας αργότερα μέσα σε αυτό το έτος.

    Ωστόσο, ακόμη και με την επιβεβαίωση ότι το Warcraft έρχεται σε mobile συσκευές, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι, όπως το είδος ή ποια στοιχεία του σύμπαντος Warcraft θα διαθέτει. Ωστόσο, όπως και να έχει τα παραπάνω εξαιρετικά νέα για τους οπαδούς του δημοφιλούς franchise MMORPG.

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.