22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η beta του 1Password στο iOS 8 αναδεικνύει τα Touch ID & Extensions APIs [Video]

    Screen Shot 2014-07-01 at 3.37.41 PM

    Πέρα από τις καινούργιες διεπαφές του iOS 8 που υπόσχονται ένα πιο λειτουργικό λογισμικό και άκρως χρηστικό το iOS 8 της Apple έρχεται και με μια σειρά νέων APIs για τους προγραμματιστές που αυτόματα δίνουν μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στις εφαρμογές του App Store στον κώδικα της Apple.

    Δύο από τα πιο εντυπωσιακά APIs που έκανε η Apple διαθέσιμα φέτος είναι τα  Touch ID και τα Extensions. Το Touch ID όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να σχεδιάσουν εφαρμογές που θα εκμεταλλεύονται τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων που μέχρι στιγμή βρίσκεται στο iPhone 5S, αλλά που αναμένεται να βρεθεί σε όλες τις νέες iOS συσκευές, ενώ το Extensions θα επιτρέψει τον διαμερισμό sheets μέσα από άλλες εφαρμογές.

    Το 1Password, είναι από τα καλύτερα προγράμματα διαχείρισης κωδικών στο App Store και ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει τεστ πάνω σε αυτά τα νέα 2 APIs που ελευθέρωσε η Apple. To 9to5Mac μας παρουσιάζει σήμερα μια preview της πρώτης beta του προγράμματος για να καταλάβουμε καλύτερα το πως ενσωματώνονται αυτά τα 2 APIs σε μια ήδη επιτυχημένη εφαρμογή.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles