16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Beats επιβραβεύει τους νικητές του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου με χρυσά ακουστικά

    Gold-Beats1

    Οι Γερμανοί παγκόσμιοι πρωταθλητές πέρα από το ολόχρυσο τρόπαιο θα λάβουν ο καθένας τους και από ένα ζευγάρι χρυσών ακουστικών 24ων καρατίων Beats Pro.

    H Beats δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση με την διαφήμιση της για το παγκόσμιο κύπελλο με την ονομασία “Game Before the Game” κάτι που έκανε έξαλλη την Sony, χορηγό των αγώνων, και την οδήγησε στο να απαγορεύσει από τους ποδοσφαιριστές να φοράνε Beats ακουστικά κατά την είσοδο τους στους αγωνιστικούς χώρους  και στις συνεντεύξεις τύπου.

    Η Beats που όμως δεν καταλαβαίνει από αυτά και που το θέμα marketing το κατέχει πολύ καλά στρατολόγησε την Naomi Campbell για να παρουσιάσει αυτά τα ολόχρυσα ακουστικά που θα δοθούν σε όλα τα μέλη της Γερμανικής ομάδας ποδοσφαίρου.

    Η τιμή των Beats Pro στην αγορά αυτή την στιγμή ανέρχεται στα $400 οπότε φανταστείτε πόσο θα στοιχίζει η χρυσή έκδοση τους!! (Ναι θα κυκλοφορήσουν στην αγορά για αυτούς που μπορούν να δικαιολογήσουν και την τιμή αλλά και το ιδιαίτερο χρώμα τους)

    Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη τα όσα σας αναφέραμε χθες με την Apple να θέλει από τους δύο ιδρυτές της Beats (εταιρεία που πρόσφατα εξαγόρασε) να οργανώσουν και να εμπνεύσουν και το marketing τμήμα της εταιρείας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles