16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple Arcade υπηρεσία έχει τρείς νέους μεγάλους τίτλους από σήμερα συμπεριλαμβανομένου του Angry Birds Reloaded

    Σήμερα έχουμε την κυκλοφορία 3ων remastered κλασσικών τίτλων στην Apple Arcade υπηρεσία συμπεριλαμβανομένων των Angry Birds Reloaded, Doodle God Universe, και Alto’s Odyssey: The Lost City.

    To Angry Birds Reloaded φέρνει την γνωστή μηχανική παιχνιδιού που έκανε το παιχνίδια να ξεχωρίζει ενώ έχουμε την προσθήκη νέων χαρακτήρων και γραφικών. Επίσης έχουμε ένα νέο mode με αετούς να φέρνουν πανικό στον νησί….

    Το Doodle God Universe είναι ένα παιχνίδι δημιουργίας κόσμων που θέλει τους παίχτες να ενώνουν με διαφορετικούς τρόπους στοιχεία της φύσης όπως το νερό και η πέτρα.

    Έχοντας κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2018 το Alto’s Odyssey είναι ένα endless running παιχνίδι με πανέμορφα γραφικά και φανταστική μουσική. Στην νέα αυτή remastered έκδοση έχουμε μια νέα πόλη με την ονομασία The Lost City και μια σειρά από μυστικά που κρύβονται σε αυτή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.