20 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple φημολογείται ότι θα κάνει κάποια ανακοίνωση προϊόντος αύριο

    Η Apple θα κάνει την πρώτη της ανακοίνωση προϊόντος για το 2023 μέσω ενός δελτίου τύπου στον ιστότοπό της αύριο, Τρίτη 17 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον leaker της Apple, Jon Prosser.

    Η ανακοίνωση θα μπορούσε να είναι ένα από τα πολλά προϊόντα που αναμένονται στο εγγύς μέλλον, συμπεριλαμβανομένων των ενημερωμένων μοντέλων MacBook Pro και Mac mini.

    Τα ενημερωμένα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών αναμένεται να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό με τα μοντέλα που ανακοινώθηκαν τον Οκτώβριο του 2021, με μόνο ενημερωμένη απόδοση χάρη στα τσιπ M2 Pro και ‌M2‌ Max. Ένα ενημερωμένο Mac mini αναμένεται επίσης να κερδίσει από την απόδοση των νέων τσιπ M2, αλλά οι φήμες δείχνουν ότι θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το τρέχον μοντέλο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.