19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple φέρεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το iPad 16 ιντσών στα τέλη του επόμενου έτους

    Η Apple αναπτύσσει ένα μεγαλύτερο iPad 16 ιντσών που ελπίζει να κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με σημερινή αναφορά από τον Wayne Ma της The Information. Αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο μοντέλο iPad στην ιστορία, ξεπερνώντας το iPad Pro 12,9 ιντσών.

    «Ένα iPad 16 ιντσών πιθανότατα θα απευθύνεται σε δημιουργικούς επαγγελματίες όπως γραφίστες και σχεδιαστές που προτιμούν μια μεγαλύτερη οθόνη», αναφέρει η έκθεση. Δεν δόθηκαν πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με την μελλοντική συσκευή, η οποία θα έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης με ένα MacBook Pro 16 ιντσών και θα θολώνει περαιτέρω τις γραμμές μεταξύ των σειρών προϊόντων iPad και Mac.

    Ο Mark Gurman του Bloomberg πέρυσι ισχυρίστηκε ότι η Apple διερευνά την ιδέα για μεγαλύτερα iPad που θα μπορούσαν να «θολώσουν» περαιτέρω τις γραμμές μεταξύ ενός tablet και ενός φορητού υπολογιστή.

    Νωρίτερα φέτος, ο πολύ έγκριτος αναλυτής της βιομηχανίας οθονών Ross Young ισχυρίστηκε ότι η Apple αναπτύσσει επίσης ένα μεγαλύτερο iPad Pro 14 ιντσών με οθόνη mini-LED. Λαμβάνοντας υπόψη και τις δύο αυτές φήμες, είναι πιθανό η Apple να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μοντέλα iPad Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών το επόμενο έτος, τα οποία θα αντικατοπτρίζουν το MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.