13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple φέρεται να μειώνει την παραγωγή του iPhone 14 καθώς οι πελάτες επιλέγουν τα Pro μοντέλα

    Η Apple φέρεται να μειώνει την παραγωγή του νέου iPhone 14 λόγω της φαινομενικά χαμηλής ζήτησης για το πιο πρόσφατο iPhone, το οποίο διαθέτει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone του περασμένου έτους και τον περσινό επεξεργαστή.

    Σύμφωνα με υπαλλήλους της εφοδιαστικής αλυσίδας που μίλησαν στην ITHome, η Foxconn, η οποία είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής της Apple, έχει λάβει οδηγίες να διαλύσει τουλάχιστον πέντε γραμμές παραγωγής που κατασκεύαζαν προηγουμένως το ‌iPhone 14 στην Zhengzhou της Κίνας. Με βάση την αναφορά, δεν είναι σαφές εάν αυτό περιλαμβάνει μόνο το iPhone 14 6,1 ιντσών ή επίσης το μεγαλύτερο iPhone 14 Plus 6,7 ιντσών.

    Η νέα αποκάλυψη έρχεται αφότου ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo είπε αυτή την εβδομάδα ότι η Apple εντείνει την παραγωγή για το iPhone 14 Pro, το οποίο γνώρισε μεγάλη ζήτηση. Ο Kuo πρόσθεσε ότι η Apple μετακινεί τους πόρους παραγωγής μακριά από το iPhone 14 και τους μεταφέρει πλέον στο iPhone 14 Pro.

    Στον ιστότοπο της Apple, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max σε διάφορες διαμορφώσεις εκτιμάται ότι θα αποσταλούν σε εβδομάδες, ενώ το iPhone 14 παραμένει διαθέσιμο χωρίς καθυστέρηση. Το iPhone 14 Plus, που φτάνει στους πελάτες την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, δεν αντιμετωπίζει καθυστέρηση στον ιστότοπο της Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.