21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple φέρεται να «εξέφρασε ενδιαφέρον» για την αγορά της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Manchester United

    Τουλάχιστον δύο αθλητικές πηγές αναφέρουν ότι η Apple έχει «εκδηλώσει ενδιαφέρον» για την αγορά της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Manchester United.

    Ο σύλλογος είναι προς πώληση από τον σημερινό ιδιοκτήτη του, ενώ πολλά άλλα μέρη λέγεται ότι ενδιαφέρονται επίσης για μια πιθανή εξαγορά…

    Η Manchester United είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο. Με το παρατσούκλι Κόκκινοι Διάβολοι, είναι γνωστοί παγκοσμίως ως Man United, Man Utd, Man U και απλά United.

    Κυκλοφόρησε στο χρηματιστήριο για £6,7 εκατομμύρια το 1991, αγοράστηκε αργότερα από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Malcolm Glazer το 2005. Αυτή η ιδιοκτησία αποδείχθηκε μη δημοφιλής στους οπαδούς, αναφέρει η Daily Star, με αποτέλεσμα πλέον η ομάδα να είναι προς πώληση.

    Η ιστορία έχει αναρτηθεί στο Twitter τόσο από το SPORTbible όσο και από το Manchester United Transfer News Hub.

    Πιο συγκεκριμένα ανέφεραν:

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ο τεχνολογικός γίγαντας, Apple «εκφράζει ενδιαφέρον» για την αγορά της Manchester United – SPORTbible

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η Apple εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά της Manchester United! Η Apple είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο με ετήσια έσοδα σχεδόν 326 δισεκατομμυρίων λιρών – και εκτιμώμενη καθαρή αξία από αυτόν τον μήνα στα £2 τρισεκατομμύρια.

    Η αρχική πηγή της ιστορίας φαίνεται να είναι η The Daily Star.

    Η Apple ενδιαφέρεται να αγοράσει τη Man Utd και να κάνει τους Red Devils τον πλουσιότερο σύλλογο στον κόσμο. Η Manchester United θα μπορούσε να έχει σημαντικά περισσότερα κεφάλαια στη διάθεσή της από τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Νιούκαστλ, εάν ο τεχνολογικός γίγαντας που ακούει στο όνομα Apple ολοκληρώσει μια εξαγορά. Η Apple έχει δείξει το ενδιαφέρον της για την Manchester United [για] ένα εκπληκτικό ποσό 5,8 δισεκατομμυρίων λιρών […] Ο Διευθύνων Σύμβουλος Tim Cook είναι πρόθυμος να διερευνήσει τις ευκαιρίες που θα μπορούσε να προσφέρει η ιδιοκτησία της United – και θα ευθυγραμμίσει συνομιλίες με τις τράπεζες που έχουν οριστεί για την επίβλεψη της πώλησης, στις οποίες περιλαμβάνεται ο Όμιλος Raine […] Μέρος του σχεδίου του Cook θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση της Apple για την κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου σταδίου που θα θεωρούνταν το καλύτερο στον κόσμο. Οι Glazers είχαν ορίσει αρχικά μια ζητούμενη τιμή 8,25 δισεκατομμυρίων λιρών, όπως αποκαλύφθηκε αποκλειστικά στο Daily Star Sport, αλλά τους είπαν ότι αυτό δεν είναι ρεαλιστικό στην τρέχουσα αγορά.

    Πολλοί είναι δύσπιστοι σχετικά με την έκθεση, σημειώνοντας ότι η Star δεν αναφέρει την πηγή της – αν και η ονομασία ενός συγκεκριμένου αριθμού ίσως δίνει λίγο βάρος στην ιδέα ότι είναι κάτι περισσότερο από μια τρελή ιδέα που έβγαλαν από ένα καπέλο.

    Οι περισσότεροι από τους σκεπτικιστές αναρωτιούνται τι θα έπαιρνε η Apple από τη συμφωνία με αυτή την μορφή που δεν θα μπορούσε να πάρει από ένα συμβόλαιο χορηγίας για παράδειγμα. Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία έχει πολλά μετρητά και άλλοι προτείνουν ότι θα μπορούσε να είναι μια σταθερή επένδυση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.