14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple τελικά προχώρησε σε έφεση στην υπόθεση της Epic Games και έτσι οι App Store αλλαγές μπορεί να καθυστερήσουν

    Πίσω τον Σεπτέμβριο η Yvonne Gonzalez Rogers έδωσε την οριστική της απόφαση στην δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Epic Games. H δικαστής ως μέρος της απόφασης της είχε κάνει ξεκάθαρο πως η Apple δεν πρέπει πλέον να απαγορεύει τους προγραμματιστές να κάνουν ανακατευθύνσεις σε συστήματα πληρωμών τρίτων.

    Η Apple τελικά άσκησε έφεση πάνω σε αυτό και έτσι οι αλλαγές που θα γινόντουσαν στο App Store στον τομέα αυτό μπορεί να καθυστερήσουν ακόμη και χρόνια.

    Η έφεση θα εξεταστεί τον Νοέμβριο ενώ η αρχική απόφαση είχε θα είχε ημερομηνία έναρξης στις 9 Δεκεμβρίου του 2021 όπου και η Apple θα ήταν υποχρεωμένη να επιτρέψει την χρήση συστημάτων πληρωμών τρίτων. Πλέον η νέα τελική απόφαση μπορεί να πάρει οριστική μορφή ακόμη και μετά από χρόνια όπως αναφέρει και το CNBC.

    Επίσημα είχε ανακοινώσει τον προηγούμενο μήνα ότι θα επέτρεπε σε προγραμματιστές να κάνουν ανακατεύθυνση σε υπηρεσίες τρίτων για πληρωμές και εκτός App Store ΜΟΝΟ όμως για εφαρμογές που ακολουθούν ένα συνδρομητικό μοντέλο – Η πρώτη δικαστική απόφαση και πάνω στην οποία άσκησε έφεση η Apple ανέφερε πως το παραπάνω θα έπρεπε να γίνει καθολικά σε όλες τις εφαρμογές του App Store.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.