15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple σταμάτησε να υπογράφει τη iOS 15.0, εμποδίζοντας τα downgrades από την iOS 15.0.1 και iOS 15.1

    Πριν λίγες μέρες η Apple είχε σταματήσει να υπογράφει την iOS 14.8 εμποδίζοντας έτσι downgrades από την iOS 15 ή κάποια άλλη έκδοση της iOS 14. Πλέον η εταιρεία σταμάτησε να υπογράφει και την 1η iOS 15 έκδοση της κάτι το οποίο σημαίνει πως οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν downgrade σε αυτή από τις iOS 15.0.1 και iOS 15.1 beta.

    H iOS 15 είχε δοθεί στο ευρύ κοινό στις 20 Σεπτεμβρίου. Η αναβάθμιση αυτή έρχεται με πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως έχουμε παρουσιάσει πολλές φορές. Νωρίτερα αυτό το μήνα η εταιρεία προχώρησε στην iOS 15.0.1 για να διορθώσει μια σειρά από bugs που είχε η αρχική έκδοση.

    Όπως έχουμε αναφέρει το να πάει κάποιος πίσω σε μια παλαιότερη έκδοση του iOS είναι μια πρακτική όσων κάνουν jailbreak το iPhone τους. Πέρα όμως από αυτά κάποιοι κάνουν αυτή την διαδικασία μετά από επαναφορά της συσκευής τους που μπορούσε να έχει παρουσίαση κάποια σοβαρά bugs με την νεότερη έκδοση.

    Αν λοιπόν έχετε κάποια σοβαρά θέματα με την iOS 15.0.1 δυστυχώς θα πρέπει να περιμένετε πλέον για μια μελλοντική αναβάθμιση μιας και δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσετε πίσω σε μια παλαιότερη έκδοση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.