21.9 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η Apple σχεδιάζει ένα ΜacBook Air 15 ιντσών για το 2023 μεταξύ άλλων

    Οι Apple μπορεί να σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός νέο MacBook Air 15 ιντσών το 2023, μαζί με μεγαλύτερες εκδόσεις του μοντέλου 13 ιντσών και ένα νέο μεγαλύτερο μοντέλο iPad 10 ιντσών, σύμφωνα με μια νέα έκθεση.

    Τα νέα έρχονται μέσω της τριμηνιαίας προηγμένης έκθεσης του Ross Young και της DSCC. Σύμφωνα με τους χάρτες πορείας της DSCC, η Apple σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα MacBook Pro 15 ιντσών το επόμενο έτος. Αν και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει για την Apple που ενδεχομένως εξετάζει ένα μεγαλύτερο MacBook Air, αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια τέτοια πρόβλεψη από έναν έγκριτο αναλυτή.

    Εσωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Apple αποκαλύπτουν ότι η Apple εξέτασε ένα MacBook Air 15 ιντσών το 2007, ενώ ο Steve Jobs ήταν ακόμα στο τιμόνι της εταιρείας, αλλά τελικά η Apple μας παρουσίασε ένα μοντέλο 11 ιντσών και 13 ιντσών. Πιο πρόσφατα, ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε τον Ιανουάριο του 2021 ότι η Apple είχε προηγουμένως εξετάσει εκ νέου κάτι τέτοιο, αλλά είχε αποφασίσει να μην προχωρήσει με αυτό, αλλά δεν απέκλεισε εντελώς το ενδεχόμενο.

    Οι Young και DSCC δείχνουν επίσης ότι η Apple σχεδιάζει ένα μεγαλύτερο μοντέλο iPad 10 ιντσών, υποδεικνύοντας ενδεχομένως ότι το βασικό μοντέλο iPad αποκτά επανασχεδιασμό για να το ευθυγραμμίζει με τη γλώσσα σχεδιασμού των iPad Air και M1 iPad Pro (2021). Η έκθεση αναφέρει τέλος ότι η Apple σχεδιάζει ένα μεγαλύτερο MacBook Air που εξακολουθεί να βρίσκεται με συντελεστή μορφής 13 ιντσών, αλλά με μεγαλύτερη οθόνη από τον τρέχοντα σχεδιασμό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.