Saturday, May 18, 2024

Η Apple σταματά την υπογραφή του iOS 16.4 μετά την κυκλοφορία του iOS 16.4.1, η υποβάθμιση δεν είναι πλέον δυνατή

Μετά την κυκλοφορία του iOS 16.4.1 στις 7 Απριλίου, η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 16.4, την προηγούμενη διαθέσιμη έκδοση του iOS. Καθώς το iOS 16.4 δεν είναι πλέον υπογεγραμμένο, δεν είναι δυνατή η υποβάθμιση σε αυτήν την έκδοση του iOS μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης iOS 16.4.1.

Η Apple σταματά συνήθως να υπογράφει παλαιότερες εκδόσεις του iOS μετά την κυκλοφορία νέων εκδόσεων για να ενθαρρύνει τους πελάτες να διατηρούν ενημερωμένα τα λειτουργικά τους συστήματα, επομένως δεν είναι ασυνήθιστο ότι η ενημέρωση iOS 16.4 δεν υπογράφεται πλέον.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.