22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple σταματά να υπογράφει τις iOS 16.1 και iOS 16.1.1 μετά την κυκλοφορία του iOS 16.1.2

    Μετά την κυκλοφορία του iOS 16.1.2 στις 30 Νοεμβρίου, η Apple σταμάτησε να υπογράφει τα iOS 16.1.1 και iOS 16.1, δύο προηγούμενες εκδόσεις του iOS. Με το iOS 16.1 και το iOS 16.1.1 να μην είναι πλέον υπογεγραμμένα, δεν είναι δυνατό να κάνετε υποβάθμιση σε αυτές τις εκδόσεις του iOS μετά την αναβάθμιση σε iOS 16.1.2.

    Η Apple σταματά συνήθως να υπογράφει παλαιότερες εκδόσεις ενημερώσεων λογισμικού μετά την κυκλοφορία νέων εκδόσεων, προκειμένου να ενθαρρύνει τους πελάτες να διατηρούν ενημερωμένα τα λειτουργικά τους συστήματα, επομένως δεν είναι ασυνήθιστο ότι οι ενημερώσεις δεν υπογράφονται πλέον.

    Το iOS 16.1 ήταν μια σημαντική ενημέρωση που πρόσθεσε υποστήριξη για τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud και τις ζωντανές δραστηριότητες, ενώ το iOS 16.1.1 ήταν μια ενημέρωση επιδιόρθωσης σφαλμάτων.

    Το iOS 16.1.2 θα αντικατασταθεί σύντομα με το iOS 16.2, μια σημαντική ενημέρωση που βρίσκεται σε δοκιμή και αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Το iOS 16.2 θα εισαγάγει την Προηγμένη Προστασία Δεδομένων για το iCloud, την εφαρμογή Freeform, το Apple Music Sing και άλλες νέες δυνατότητες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.