20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple στέλνει εσφαλμένα email iTunes Connect στους χρήστες

    Η Apple στέλνει λανθασμένα email στους χρήστες ζητώντας τους να ενημερώσουν τις τραπεζικές τους πληροφορίες για το iTunes Connect, αλλά οι χρήστες που λαμβάνουν τα email συχνά δεν έχουν περιεχόμενο που διανέμεται μέσω της υπηρεσίας.

    Οι χρήστες έχουν πάει στο Twitter για να μοιραστούν τη σύγχυσή τους σχετικά με το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο αναφέρει: “Επικοινωνούμε επειδή τα τραπεζικά σας στοιχεία στο iTunes Connect δεν είναι έγκυρα και πρέπει να διορθωθούν για να διασφαλιστεί η επιτυχής πληρωμή τυχόν ποσών που σας οφείλονται”.

    Για πολλούς χρήστες, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπογράφεται από την ομάδα της Apple Music, κάτι που σημαίνει ότι αυτοί που λαμβάνουν το email είναι καλλιτέχνες με περιεχόμενο στο Apple Music. Για αναφορά, το iTunes Connect είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι παραγωγοί, οι καλλιτέχνες, οι συγγραφείς κ.α για τη διανομή του περιεχομένου τους στις πλατφόρμες της Apple.

    “Μόλις διορθωθούν τα τραπεζικά σας στοιχεία, ενδέχεται να χρειαστούν έως και δύο κύκλοι πληρωμής για την αποστολή της πληρωμής σας. Εάν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας”, συνεχίζει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για τους χρήστες που δεν χρησιμοποιούν το iTunes Connect, είναι πιθανώς ασφαλές να αγνοήσουν απλώς το email.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.