21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple θα αναπτύξει μελλοντικά τσιπ για το Mac στο Ισραήλ

    Η Apple ανοίγει μια νέα τοποθεσία ανάπτυξης στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ, για να αναπτύξει νέα τσιπ πυριτίου της για μελλοντικούς Mac.

    Ο Elad Wertheimer, υπεύθυνος για την εύρεση ταλέντων σε αυτό τον χώρο για λογαριασμό της Apple, έκανε την ανακοίνωση σε μια ανάρτηση στο LinkedIn (μέσω των Times of Israel). Η εγκατάσταση ανάπτυξης της Apple θα συμμετάσχει σε πολλά εμβληματικά έργα υπό την ηγεσία του Ισραήλ, με τους «μελλοντικούς επεξεργαστές για Mac» να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, σύμφωνα με τον Wertheimer. Ήδη προσλαμβάνονται μηχανικοί για τη νέα τοποθεσία.

    Η Apple λειτουργεί ήδη δύο τοποθεσίες έρευνας και ανάπτυξης στην Herzliya και τη Haifa. Ο Johny Srouji, ανώτερος αντιπρόεδρος τεχνολογιών υλικού στην Apple κατάγεται από τη χώρα και ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία των ισραηλινών κέντρων ανάπτυξης όπου η εταιρεία απασχολεί τώρα περίπου 2.000 άτομα. Τον περασμένο μήνα, είπε στο Globes:

    Μέσω της ισραηλινής ανάπτυξης, η Apple διαχειρίζεται και εξορθολογίζει την τεχνολογία αποθήκευσης δεδομένων σε μια σειρά συσκευών: εξαρτήματα ασύρματης επικοινωνίας για το Apple Watch, καθώς και τα ολοκληρωμένα κυκλώματα που αναπτύχθηκαν στο Ισραήλ και το σημαντικότερο: η ισραηλινή ομάδα έπαιξε ένα κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη της premium έκδοσης του κορυφαίου επεξεργαστή M1 της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των τσιπ M1 Pro και M1 Max που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν premium υπολογιστές Mac, όπως το MacBook Pro και το Studio. Αυτές οι μάρκες κατασκευάστηκαν εδώ στο Ισραήλ ενώ συνεργάζονταν με άλλες ομάδες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών γραφείων μας στο Κουπερτίνο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.