21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple προσθέτει το iPad Air 2 και το iPad Mini 2 στη λίστα προϊόντων vintage

    Η Apple πρόσθεσε σήμερα το iPad Air 2 και το iPad mini 2 στη λίστα vintage και παρωχημένων προϊόντων της, καθώς έχουν περάσει περισσότερα από πέντε χρόνια από την τελευταία επίσημη εμφάνιση αυτών των συσκευών προς πώληση.

    Το iPad Air 2 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2014 και ήταν το πρώτο iPad Air που διέθετε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Χρησιμοποίησε επίσης τον επεξεργαστή A8X της Apple και είχε μια αλλαγή στο πάνελ της οθόνης χωρίς κενά, γεγονός που το έκανε σημαντικά λεπτότερο από το αρχικό iPad Air.

    Ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2013, το iPad mini 2 ήταν κοινωνικά γνωστό ως Retina iPad mini , λόγω της οθόνης του με ανάλυση 2048 x 1536. Διαφορετικά, οπτικά ήταν πανομοιότυπο με τον προκάτοχό του, αν και ήταν ελαφρώς βαρύτερο και παχύτερο. Το tablet χρησιμοποίησε τον επεξεργαστή A7 και τον M7 που εισήχθη αρχικά στο iPhone 5s.

    Η λίστα vintage προϊόντων διαθέτει συσκευές που η Apple σταμάτησε να διανέμει προς πώληση πριν από περισσότερα από πέντε χρόνια και λιγότερο από επτά χρόνια πριν. Η Apple παρέχει υπηρεσίες και εξαρτήματα για vintage συσκευές για έως και 7 χρόνια ή όπως απαιτείται από το νόμο, αλλά οι επισκευές εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των εξαρτημάτων για αυτές.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.