16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple παρουσιάζει το iCloud Drive: όλα τα OS X και iOS έγγραφα σας σε έναν κοινό χώρο

    iCloud-drive

    H Αpple κατά την παρουσίαση του νέο OS X 10.10 μας παρουσίασε και την νέα της υπηρεσία iCloud Drive η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας απ ευθείας στο iCloud και να τα συγχρονίσετε σε φακέλους σε όλα τα Macs και τις iOS συσκευές σας ακόμη και σε μηχανήματα Windows.

    To iCloud Drive μάλιστα όχι μόνο επιτρέπει το παραπάνω αλλά επίσης σας δίνει πρόσβαση σε φακέλους από εφαρμογές που είναι συγχρονισμένες με το iCloud ακόμη και αν αυτές οι εφαρμογές βρίσκονται μόνο στην iOS συσκευή σας.

    Μια συγκεκριμένη θέση θα βρίσκεται και στο iOS 8 από όπου θα μπορείτε να έχει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του iCloud Drive από μια κεντρική θέση.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles