23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple παρουσίασε HomePod minis σε νέους χρωματισμούς: yellow, blue, και orange #AppleEvent

    H Apple μόλις ανακοίνωσε μια αναβάθμιση στα HomePod minis με νέους χρωματισμούς αυτούς των yellow, blue και orange. Η τιμή τους παραμένει η ίδια και η διαθεσιμότητα τους έχει οριστεί για τον επόμενο μήνα. Η Apple θα συνεχίσει να πουλάει και τους white και space gray χρωματισμούς.

    Τα νέα αυτά HomePod minis έχουν την ίδια ακριβώς λειτουργικότητα με πέρυσι με την διαφορά ότι υπάρχει ένα νέος χρωματισμός στα LEDs στο πάνω μέρος. Για παράδειγμα το yellow HomePod mini έχει μια πράσινη απόχρωση όταν η Siri γίνεται ενεργή.

    Η Apple επίσης να θυμίσουμε πως πρόσφατα κυκλοφόρησε την 15.0 αναβάθμιση για τα HomePods που φέρνουν αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα στερεοφωνικής ζευγοποίησης δύο HomePod mini με το Apple TV.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.