24.1 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple μπορεί ακόμα να σχεδιάζει να επαναφέρει το MacBook 12 ιντσών

    Η Apple μπορεί να συνεχίσει τα σχέδιά της να επαναφέρει το MacBook 12 ιντσών, σύμφωνα με μια φήμη που κοινοποιείται στο κορεατικό ιστολόγιο Naver.

    Η ανάρτηση προέρχεται από τον λογαριασμό “yeux1122”, ο οποίος έχει ένα μικτό ιστορικό που συγκεντρώνει ακριβείς φήμες της Apple. Σύμφωνα με μια φερόμενη πηγή σε μια εταιρεία που προμηθεύει ανταλλακτικά στην Apple στην Ταϊβάν, η Apple ετοιμάζεται να επαναφέρει το MacBook 12 ιντσών. Η Apple φέρεται να σταθμίζει το μέλλον της συσκευής και δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει εάν θα κυκλοφορήσει. Ωστόσο, οι δραστηριότητες παραγωγής που σχετίζονται με τη συσκευή λέγεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Apple προφανώς σκοπεύει να επιβεβαιώσει εάν η συσκευή θα προχωρήσει στη μαζική παραγωγή μόλις το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

    Το 2022, ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo είπε ότι δεν είχε ακούσει για κανένα σχέδιο για ένα νέο μοντέλο MacBook 12 ιντσών. Ο αναλυτής οθόνης Ross Young εξέφρασε με παρόμοιο “σκεπτικισμό” σχετικά με την κυκλοφορία νέων MacBook από την Apple με μεγέθη οθόνης κάτω των 13 ιντσών.

    Παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2015, το αρχικό MacBook 12 ιντσών διέθετε λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό που ζύγιζε μόλις δύο κιλά και ήταν ο πρώτος φορητός υπολογιστής της Apple που διέθετε σχεδιασμό χωρίς ανεμιστήρα, θύρα USB-C και πληκτρολόγιο διακόπτη πεταλούδας. Η Apple ενημέρωσε το MacBook 12 ιντσών τον Ιούνιο του 2017 και διέκοψε τη συσκευή το 2019. Μετά την ανακοίνωση της μετάβασης της Apple στα δικά της προσαρμοσμένα τσιπ σιλικόνης για Mac, υπήρξε ανανεωμένο ενδιαφέρον για τις δυνατότητες ενός νέου MacBook 12 ιντσών.

    Ο Mark Gurman του Bloomberg ήταν ο πρώτος που πυροδότησε συγκεκριμένα φήμες για την επανεισαγωγή της Apple μοντέλου MacBook 12 ιντσών με πυρίτιο Apple πέρυσι, λέγοντας ότι η συσκευή θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024. Τον περασμένο μήνα, είπε όμως ότι κάτι τέτοιο δεν βρισκόταν πλέον στον βραχυπρόθεσμο οδικό χάρτη της εταιρείας, αλλά τόνισε πως δεν αποκλείει εντελώς τη συσκευή αυτή, πράγμα που σημαίνει ότι η ώθησή της στο 2024 ή αργότερα μπορεί να είναι ακόμα δυνατή, κάτι που θα μπορούσε να ευθυγραμμιστεί με τους τελευταίους ισχυρισμούς της Naver.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.