16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple μειώνει τις τιμές του Mac Mini στην Ευρώπη

    Mac-mini-prices-in-Germany

    Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα η Apple ξεκίνησε μια επιθετική τιμολογιακή πολιτική χθες. Αρχικά είχαμε την μείωση του βασικού μοντέλου των iMac κατά $2οο και εν συνεχεία την μείωση της τιμής του Apple TV σε Αμερική και Ευρώπη.

    Οι μειώσεις δεν σταμάτησαν όμως εκεί μιας και πλέον στην Ευρώπη το Mac Mini πωλείτε κατά €30 and €60 φτηνότερα με βάση το μοντέλο. Το Mac Mini είναι το πιο οικονομικό desktop της Apple με την τιμή του αυτή την στιγμή στην Γερμανία να είναι στα €599 ενώ στην Αγγλία παραμένει στην ήδη υπάρχουσα χαμηλή £499 για το βασικό μοντέλο.

    Οι μειώσεις αυτές μένει να επιβεβαιωθούν και για την χώρα μας. Επίσης πέρα από το να δημιουργήσουν ποιο ανταγωνιστικές προτάσεις στην αγορά για τους καταναλωτές σε περιπτώσεις όπως αυτή του Mac Mini ίσως να σημαίνει πως θα δούμε και την είσοδο αναβαθμισμένων μοντέλων της συγκεκριμένης σειράς της Apple.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles