21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple λέει στους προμηθευτές να ενισχύσουν την παραγωγή της iPhone 14 σειράς. Η Foxconn αυξάνει το μπόνους πρόσληψης

    Μια έκθεση από την Ταϊβάν λέει ότι η Apple είχε πει στους προμηθευτές της να αυξήσουν την αρχική παραγωγή της iPhone 14 σειράς από 90 εκατομμύρια μονάδες σε 95 εκατομμύρια, μια αύξηση άνω του 5%.

    Σε απάντηση, η κύρια εταιρεία συναρμολόγησης iPhone η Foxconn λέγεται ότι αύξησε σημαντικά το μπόνους πρόσληψης για εργαζόμενους iPhone…

    Η έκθεση υποδηλώνει ότι η κίνηση είναι αποτέλεσμα τόσο της αισιοδοξίας της Apple για τη ζήτηση για τη φετινή σειρά όσο και των βελτιώσεων στη διαθεσιμότητα εξαρτημάτων.

    Η αντικατάσταση του iPhone 13 mini με ένα iPhone 14 Max – μια έκδοση μεγαλύτερης οθόνης του βασικού μοντέλου – είναι πιθανό να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις. Υπάρχουν πολλοί που προτιμούν τηλέφωνα με μεγάλη οθόνη, αλλά δεν χρειάζονται τις λειτουργίες Pro και δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν Pro τιμές.

    Με τις εντάσεις ΗΠΑ-Κίνας σε υψηλά επίπεδα, η Apple στοχεύει επίσης να ξεκινήσει την παραγωγή του iPhone 14 ταυτόχρονα στην Κίνα και την Ινδία, αποτελώντας την πρώτη φορά που ένα ολοκαίνουργιο iPhone κατασκευάζεται στην Ινδία από την πρώτη μέρα. Τα νέα ακολουθούν αναφορές ότι η Κίνα εκδικείται τις ΗΠΑ για την επίσκεψη της Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.