20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε τις iOS 15.6.1 και iPadOS 15.6.1 με διορθώσεις σφαλμάτων

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το iOS και το iPadOS 15.6.1, μικρές ενημερώσεις στα λειτουργικά συστήματα iOS και iPadOS 15 που κυκλοφόρησαν αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2021. Το iOS 15.6.1 και το iPadOS 15.6.1 έρχονται ένα μήνα αφότου η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.6 και το iPadOS 15.6 όπου και εκεί η βαρύτητα είχε δοθεί στις διορθώσεις σφαλμάτων.

    Μπορείτε να κατεβάσετε τις ενημερώσεις iOS 15.6.1 και iPadOS 15.6.1 δωρεάν και το λογισμικό είναι διαθέσιμο σε όλες τις κατάλληλες συσκευές over-the-air στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Για πρόσβαση στο νέο λογισμικό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

    Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης της Apple, οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις ασφάλειας. Το iOS 15.6.1 και το iPadOS 15.6.1 αντιμετωπίζουν ευπάθειες στον πυρήνα και στο WebKit που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυθαίρετη εκτέλεση κώδικα. Η Apple λέει ότι γνωρίζει ότι αυτά τα τρωτά σημεία μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί, επομένως είναι σημαντικό να ενημερώσετε αμέσως τις συσκευές σας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.