19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμο το macOS Monterey 12.5.1 με ενημερώσεις ασφαλείας

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το macOS Monterey 12.5.1, μια μικρή ενημέρωση για το λειτουργικό σύστημα macOS Monterey που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2021. Το macOS Monterey‌ 12.5.1 έρχεται ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του macOS Monterey 12.5.

    Η ενημέρωση macOS Monterey 12.5.1 μπορεί να ληφθεί σε όλους τους κατάλληλους Mac χρησιμοποιώντας την ενότητα Ενημέρωση λογισμικού των Προτιμήσεων συστήματος.

    Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης της Apple, το macOS Monterey‌ 12.5.1 βελτιώνει την ασφάλεια του macOS και συνιστάται για όλους τους χρήστες. Η ενημέρωση αντιμετωπίζει ευπάθειες πυρήνα και WebKit που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυθαίρετη εκτέλεση κώδικα. Η Apple λέει ότι γνωρίζει ότι αυτά τα τρωτά σημεία μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί, επομένως είναι σημαντικό να ενημερώσετε αμέσως το Mac σας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.