19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε τις iOS 15.3.1 και iPadOS 15.3.1 με ενημερώσεις ασφαλείας και επιδιορθώσεις σφαλμάτων

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα τις iOS 15.3.1 και iPadOS 15.3.1, δύο μικρές ενημερώσεις στα λειτουργικά συστήματα iOS και iPadOS που κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο του 2021. Το iOS και το iPadOS 15.3.1 έρχονται δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του iOS και του iPadOS 15.3.

    Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τις ενημερώσεις iOS 15.3.1 και iPadOS 15.3.1 και το λογισμικό είναι διαθέσιμο σε όλες τις συμβατές συσκευές μέσω OTA. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο λογισμικό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις >Eνημέρωση λογισμικού >.

    Οι ενημερώσεις παρέχουν επίσης σημαντικές αναβαθμίσεις στον κώδικα ασφαλείας για το iPhone και το iPad και φυσικά η Apple τις προτείνει να γίνουν άμεσα για όλους τους χρήστες.

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.